Inauguren els nous estudis de Ràdio Santpedor

0
558

Ràdio Santpedor ja té llestes les noves instal·lacions a La Nau. Es van inaugurar amb jornada de portes obertes i un acte a la sala polivalent de la Nau que van atendre una trentena de persones.

Els nous estudis consten de 70 metres quadrats amb dos sales de control (una de gran i una de suport), un locutori ample, i una sala comuna i de redacció. Tot plegat en unes instal·lacions climatitzades, aïllades, i amb totes les connexions necessàries per gravar i emetre. Això suposa un salt qualitatiu molt important respecte l’antiga ràdio de Ca l’Arola, que no comptava amb cap d’aquestes comoditats i estava en un 3er pis sense sortides a l’exterior.

Així, tant des de l’entitat com des de l’Ajuntament, es vol aprofitar l’obertura d’aquests nous estudis per fer un pas endavant en continguts i enfortir el vincle amb la gent. Així ho explicava l’alcalde, Xavier Codina.

Marc Martínez Amat, qui a ser director molts anys de la ràdio i segueix fent tasques de coordinació, va recalcar també quins han de ser els objectius d’aquesta nova etapa.

I el president de la ràdio, Leandre Guitó, que n’és també un dels fundadors, va voler donar un missatge d’optimisme ara que l’entitat compta amb les noves instal·lacions.

L’obertura dels nous estudis coincideix amb l’estrena d’una nova temporada radiofònica en què hi haurà novetats, com un informatiu comarcal diari, un ampliat programa escolar, o un nou programa d’entrevistes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí