Sant Fruitós “dedica” una plaça a l’1 d’Octubre

0
509

Un any després del referèndum, molts pobles han volgut recordar aquell dia i durant tot el cap de setmana ja es van organitzar actes a diversos punts del territori. En el cas de Sant Fruitós, el municipi té des de dissabte una plaça de l’1 d’octubre. És la que hi ha davant l’oficina de Correus (Crta de Vic) i que fa cantonada amb el Carrer Joan XXIII i Carrer Albéniz.

Es tracta d’una iniciativa popular -de caire simbòlic- que han promogut les entitats del municipi i que s’ha finançat amb els estalvis i donacions que han rebut al llarg d’aquests mesos.

Un dels impulsors és el coordinador de l’ANC de Sant Fruitós, Gabriel Benet, que assegura que ho han impulsat perquè simbolitza la victòria del poble.

L’acte va començar a les 9 del vespre amb el Cant dels ocells, a càrrec de Música per la Llibertat que van canviar el seu escenari habitual (a l’Ajuntament) pel de la nova plaça. Amb ells, un centenar de persones es va sumar a la iniciativa i va cantar cançons com l’Estaca, Tot el poble cantarà “Els indignats” i Els Segadors. Finalment es va repartir coca i mistela per a tots els assistents.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí