Món Sant Benet transforma el seu mercat de tardor en “els sabors de la terra”

0
597
Foto: Món Sant Benet

A Sant Benet, la tardor no hi arriba fins que celebren la seva tradicional fira de Tots Sants. Aquest any, però, la proposta creix i es transforma en “Els sabors de la Terra”, que, asseguren, que és “molt més que un mercat”. Ho explica la coordinadora de serveis culturals de Món Sant Benet, Montse Duocastella:

I és que és una festa que gira al voltant de l’alimentació, la gastronomia i el paisatge amb un fil conductor: la proximitat, que també es veurà en els concerts, els tallers de cuina i les desenes d’activitats que s’han organitzat. S’hi podran veure fins a 50 parades amb productes de temporada, de proximitat i artesans. Tampoc hi faltarà un espai que incorpora la demostració d’oficis i tallers específics per aprendre a treballar la llana verge o pintar galetes, un tast amb degustacions i moltes activitats familiars. Duocastella ho explica:

La fira  també serà el lloc idoni per impulsar la nova visita guiada “Els Fruits de la terra” que proposa un recorregut per l’entorn de Món Sant Benet descobrint-ne les petjades de les persones que l’han habitat en segles passats i que han deixat empremta al paisatge. Un cop passada la festa, aquesta visita es mantindrà com a activitat dins l’oferta permanent.

El cap de setmana permetrà, a més, fer visites especials al monestir i gaudir de l’oferta gastronòmica que incorpora MSB. La proposta convida, també, als assistents a participar dels “4 reptes de la tardor a MSB”, un concurs per equips a través d’Instagram que vol que els participants recórrin l’entorn de Món Sant Benet resolent  unes preguntes sota el hastag #TardorMSB.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí