Denunciat penalment un veí de Manresa com a pressumpte autor de l’incendi a Sant Fruitós del juny de 2017

0
613
Imatges de l'incendi des del Nats, al Polígon de Sant Fruitós, davant la Rosaleda
Imatges de l'incendi des del Nats, al Polígon de Sant Fruitós, davant la Rosaleda

És la primera vegada que s’enxampa l’autor d’un incendi a través de l’ADN de la burilla causant del foc

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Manresa, juntament amb agents del Cos d’Agents Rurals de l’àrea bàsica del Bages, van denunciar penalment el dia 30 d’octubre un home de 66 anys, veí de Manresa, com a presumpte autor d’un delicte d’incendi forestal a Sant Fruitós de Bages, al juny de l’any passat. Així ho ha fet públic avui el cos de seguretat.

Per primera vegada s’ha pogut establir l’autoria de l’incendi a través del rastreig de l’ADN a la burilla causant del foc. Una burilla que van trobar els Agents Rurals al marge d’un camí rural entre Viladordis i Manresa, el mateix dia de l’incendi. Ho han explicat el cap de l’àrea Bages de Mossos d’Esquadra, Eduard Cuenca, i el cap de l’àrea Bages d’Agents Rurals, Quico Rivera:

 

El foc, recordem-ho, es va produir el 22 de juny de 2017 en uns camps de cereals i terrenys forestals dins els termes municipals de Manresa i Sant Fruitós de Bages. I va obligar a desallotjar fins a 700 persones de la urbanització de la Rosaleda, que van veure passar les flames a pocs metres dels habitatges. El denunciat haurà de comparèixer davant del Jutjat d’Instrucció de Manresa quan sigui requerit.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí