Rosa Maria Abadal, directora Forn de Cabrianes: “Estimar l’ofici ha sigut la clau del nostre èxit”

0
820
Rosa Maria Abadal, Directora Comercial del Forn de Cabrianes, va passar pels micròfons d'Ona Bages
Rosa Maria Abadal, Directora Comercial del Forn de Cabrianes, va passar pels micròfons d'Ona Bages

El Forn de Cabrianes, amb seu a Sant Fruitós de Bages, ja fa 83 anys que té les portes obertes. Des del 1933 l’empresa treballa per crear nous productes des de coques de crema, pastissos i pa de proximitat.

La seva directora comercial, Rosa Maria Abadal, ha explicat per Ona Bages que l’èxit del forn ha estat “ser molt treballadors” i a més a més “estimar” la feina que fan dia a dia. Abadal també va explicar quan i perquè va néixer el forn de Cabrianes.

Malgrat que l’ofici del forner avui “encara és una feina de nit” la directora comercial assegura que “les noves tecnologies han ajudat molt a elaborar la feina”. Aquest fet no “ha condicionat mai el nostre pa”.

El seu producte “estrella”, assegura Abadal, és el pa de l’avi. El nom d’aquest producte és en honor a l’avi Felip de Cabrianes que es va avançar a la seva època elaborant un pa blanc com el Candial. Finalment ella mateixa ens ha explicat una curiositat.

En el tram final de l’entrevista, Abadal ha parlat sobre la temporada de la castanyada. L’empresa des de finals de setembre ja estava elaborant panellets de pinyó i entrant a l’octubre va posar a la venda totes les altres varietats. Aquí podeu recuperar la seva entrevista.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí