Mossos busquen un conductor que ha volgut atropellar dos agents a Pineda de Bages

0
510
Imatge d'arxiu Pineda de Bages
Imatge d'arxiu Pineda de Bages

El conductor ha volgut atropellar dos Mossos de paisà que feien un control i ha fugit tot i que els agents han disparat a l’aire. El busquen a ell i a possibles còmplices que probablement estaven robant

Hi ha hagut un incident a Sant Fruitós de Bages que ha acabat amb l’ús d’armes de foc. Ha sigut aquesta tarda pels volts de les 18:30h a la zona de la plaça de l’església de Pineda de Bages.

Un control de Mossos de paisà a la carretera ha sorprès un conductor aparcat a la vorera amb els llums oberts. Si han apropat en considerar-lo sospitós. En veure’ls el conductor ha volgut atropellar-los hi ha fugit amb el cotxe. Els policies han disparat uns pocs trets perquè s’aturés però no ha resultat, tal i com han informat des del propi cos policial.

A hores d’ara s’han tancat els accessos a Pineda i el busquen, també amb helicòpter. Així com també es busca als possibles acompanyants, que anirien a peu, i que es sospita que podien estar cometent un robatori en el moment del tiroteig.

La notícia arriba pocs dies després de la instal.lació de càmeres de seguretat a la urbanització, que l’AjuNtament va instal·lar per frenar les últimes onades de robatoris.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí