Troben el cotxe del conductor que va voler atropellar dos Mossos i va fugir tot i els trets

0
806
Cotxe de Mossos d'Esquadra FOTO.Bétévé
Cotxe de Mossos d'Esquadra FOTO.Bétévé

Els Mossos segueixen buscant el fugitiu i els possibles còmplices. Ho ha explicat a Ona Bages el Cap de la Policia Local de Sant Fruitós, Josep Maria Campdepedrós, que ha parlat també dels últims robatoris a Sant Fruitós, de les noves càmeres de vigilància, i de seguretat

Els Mossos d’Esquadra han trobat el cotxe robat del conductor que va fugir divendres després d’intentar atropellar dos agents, tot i els trets dels policies. De fet el van trobar diumenge a la zona del Masnou. Ho ha dit a Ona Bages el Cap de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages, Josep Maria Campdepedrós, que per altra banda, ha assegurat que segueix la cerca del fugitiu i els possibles còmplices.

“Diumenge es va trobar el cotxe al Masnou i segueixen les investigacions per trobar els fugitius”

A més, Campdepedrós ha subratllat la utilitat de les càmeres de seguretat que va instal·lar l’Ajuntament a principis de mes.

“Fan molt servei, i en el mes que porten instal·lades han tingut una eficiència del 100%”

En qualsevol cas, el Cap de Policia assegura que no hi ha onada especialment virulenta de robatoris a Sant Fruitós de Bages, sinó un augment que va en la línia de la resta de la comarca i el país. De fet, pel què fa als fets delictius en general, diu que el poble està per sota de la mitjana de Catalunya.

“Sant Fruitós de Bages és un poble segur, l’índex de delinqüència està per sota del de Catalunya. El de robatoris a domicilis sí que ha pujat, però ha pujat a tot arreu. Dir que tenim un cas d’inseguretat específica és mentir”

Tot plegat ho ha dit en una extensa entrevista a Ona Bages que podeu escoltar en aquest reproductor:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí