Sant Fruitós posa en marxa un joc de pistes per promocionar el comerç local

0
590
Comerciants de Sant Fruitós i l'alcalde, Joan Carles Batanés, presenten el joc FOTO-AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS
Comerciants de Sant Fruitós i l'alcalde, Joan Carles Batanés, presenten el joc FOTO-AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS

L’Associació de Comerços de Sant Fruitós i l’Ajuntament han posat en marxa un joc per descobrir l’èxit del comerç al poble als anys 60 i reivindicar-lo

El comerç de Sant Fruitós organitza el joc “L’era del comerç a Sant Fruitós” per promoure el comerç local al municipi.
Aquest joc, que s’ha iniciat aquest passat dimecres 5 de desembre i que estarà vigent fins al proper 12 de gener, consisteix en què cada participant passi pels comerços locals del municipi per resoldre diferents proves i enigmes, que li permetin descobrir quin va ser el motiu de l’èxit del comerç al poble als anys 60. En resoldre correctament les proves i enigmes, s’obté una lletra, una síl·laba o una paraula, que al final, un cop s’hagin completat totes les proves, s’hauran d’ordenar per desxifrar una frase especial. Qui ho aconsegueixi optarà a un dels premis que es sortejaran el dia 13 de gener a les 19h al Nexe-Espai de Cultura.

Cada participant tindrà una butlleta que caldrà haver completat per poder optar als premis. Les butlletes per participar, sempre de forma individual, es poden aconseguir en qualsevol dels comerços participants. El joc es destina a majors de 16 anys. Des de l’Associació de Comerços avancen que per realitzar les proves es necessitarà utilitzar “la ment i l’enginy”. Els participants podran trobar tot el necessari per resoldre els enigmes dins de la caixa dels respectius jocs, que entregarà cada comerç participant.

Finalment, i pel simple fet de participar, tothom que prengui part del joc estarà convidat a gaudir d’un espectacle i berenar de cloenda el dia 13 de gener.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí