Les empreses i els comerços santfruitosencs treuen pit a la segona Nit Empresarial

0
604
Les empreses i els comerços santfruitosencs treuen pit a la segona Nit Empresarial. Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós
Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós

El periodista Carles Costa va conduir un acte en el que es va distingir el treball i el recorregut d’una trentena d’empreses

Sant Fruitós va celebrar la segona edició de la Nit Empresarial en un acte conduït pel reconegut periodista de Televisió de Catalunya, Carles Costa. Una desena d’empreses van obtenir guardons en diferents categories, i una vintena van ser condecorades en funció dels anys d’activitat, distingint 14 empreses amb 25 anys, 6 amb 50 anys i una de centenària.

L’acte, conduit pel periodista Carles Costa, va donar a conèixer els guanyadors de cada categoria, escollits entre les diverses candidatures presentades per veïns del municipi. Grup Llobet va guanyar el premi Innovació i Desenvolupament pel seus productes Cuit al Buit, un projecte desenvolupat per Ca l’Arpellot amb la col·laboració de la Fundació Alícia. Moto Kid Factory va guanyar el premi a la Consolidació d’una empresa de menys de 5 anys. Denso Barcelona SAU va fer-se amb el premi a la Solidaritat i Responsabilitat Social. BCN Skydive SL va rebre el guardó a la Promoció i Projecció del Territori. El premi a la Trajectòria Empresarial va ser per a Enric Torres Camprubí, cofundador de Friman. En la categoria de Comerç, els guardons van distingir la Solidaritat i responsabilitat social del Marisquer Can Ladis Restaurant. El Foment de la cultura i les tradicions del taller de ceràmica Maria Gelabert; el Foment dels valors del comerç de proximitat de Temps d’Spa; la Trajectòria comercial de les botigues Objectes de regal, perfumeria i dietètica Anna i Antònia Moda; i la Consolidació d’un comerç de menys de 5 anys com és Nova Dental Sant Fruitós.

Més de 150 persones van assistir a l’acte. Ho explica el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Fruitós, Xavier Racero. “Estem molt satisfets de la convocatòria i de l’assistència. Tant de bo que l’esdeveniment tingui un format de llarga durada i que sigui una vetllada per fer sinèrgia, per reconèixer el treball i l’esforç de les nostres empreses i dels nostres comerços. I bé, engrescats amb la preparació del següent any, i que les empreses i comerços estiguin treballant i amb ànims de celebrar-ho de nou”.

La vetllada també va reconèixer 14 empreses que celebren els 25 anys de vida; mitja dotzena més que han arribat als 50 anys, i una, Jubert i Vila Comercial, que és centenària.

I encara en clau empresarial, l’empresa Friman va celebrar el 50è aniversari amb els fundadors i professionals de més trajectòria de l’empresa. Més de 350 persones van participar al sopar institucional que es va celebrar a Món Sant Benet, amb la presència dels batlles de Manresa i Sant Fruitós, Valentí Junyent i Joan Carles Batanés, a més de la secretària general del departament d’Empresa i Coneixement, Marta Felip.


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí