Arriba la E-Bagesport, la primera competició de vídeo-jocs del Consell Esportiu del Bages

0
801
Jugant al FIFA 2019 amb la Playstation4
Jugant al FIFA 2019 amb la Playstation4

L’espai del Nexe de Sant Fruitós serà escenari aquest dissabte d’una nova modalitat de competició de jocs d’esports am Playstation4

El Consell Esportiu del Bages estrena aquest dissabte una nova aposta. Una competició de vídeo-jocs d’esports amb Playstation4 que es dirà E-Bagesport. Concretament, els jocs amb què es podrà jugar són el FIFA2019 i l’NBA 2K19. Podran participar-hi, per parelles, nens i joves d’entre 6 i 17 anys que es dividiran en tres categories diferents segons l’edat. I també pares acompanyats dels seus fills en la modalitat ‘familiar’.

Tal i com ha explicat el tècnic i coordinador de l’esdeveniment, Jose Villarreal, es tracta d’una aposta “perquè els nens juguin, dins el món de l’esport, des d’una altre perspectiva, a través de la tecnologia”. Villarreal, de fet, assegura que “era una demanda que cada vegada ens feien més els propis nens i joves”.

Per inscriure’s cal trobar una parella d’edat similar (competiran a la categoria d’edat del més gran dels dos) i inscriure’s abans de dijous al migdia al Nexe de Sant Fruitós, a l’entitat Social Lovers, o amb un correu ceb@ccbages.cat . La competició, que en ser la primera edició és “una prova pilot”, començarà dissabte a les 16h a les instal·lacions del Nexe.

Escolteu l’entrevista sencera amb Jose Villarreal al programa En Primer Pla d’Ona Bages:

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí