Sant Fruitós acull aquest diumenge la novena prova del Cros Escolar del Bages

0
685
Parc del Bosquet
Parc del Bosquet. Fotografia: Marc Vila

Enguany es celebrarà al Parc del Bosquet enlloc de fer-ho a l’aparcament del pavelló

El Cros Escolar del Bages torna aquest cap de setmana, i ho fa a Sant Fruitós de Bages. Com a novetat, l’esdeveniment no es celebrarà a la seva ubicació habitual, sinó que es celebrarà a partir de les 10 del matí al Parc del Bosquet.

La prova del Cros Escolar a Sant Fruitós de Bages sempre acostuma a ser la represa del calendari, passades les festes de Nadal i Reis. Enguany cau en aquest diumenge dia 13 de gener. Al novè Cros Escolar hi poden participar nens i nenes de P3 fins a 4t d’ESO. La novetat més destacada és el canvi d’ubicació de l’esdeveniment, passant de l’aparcament del pavelló al Parc del Bosquet. Mario Carballar és el secretari tècnic del Consell Esportiu del Bages i ha explicat les novetats a Ona Bages. “Aquest any la principal novetat és el canvi d’ubicació, vam fer una reunió amb l’Ajuntament, amb la Mireia Subirana i companys del Consell Esportiu, després de valorar-ho i fer càlculs, es va decidir de fer-ho al Parc del Bosquet. Creiem que disposa dels metres necessaris i té la garantia de ser un entorn adequat per poder fer l’activitat, tant pels corredors com per les famílies”.

La prova arrencarà a les 10 del matí amb l’entrega de dorsals, i a 2/4 d’11 ja engegarà amb la cursa cadet. L’última cursa programada és la mini mixta, passats 2/4 de 2 del migdia. Tot seguit, hi haurà també la cursa en família, un format de cursa que hi poden participar, en parelles, pares i mares amb els fills o filles. Aquest format només es dona en la meitat de les proves programades, que són un total de 12. El Cros Escolar de Sant Fruitós de Bages està organitzat pel Consell Esportiu del Bages, amb la col·laboració de les ampes del Pla de Puig, el Paidos i el Monsenyor Gibert, i l’Associació Esportiva Escolar Paidos.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí