La tasca dels agents i les càmeres lectores de matrícules redueixen els robatoris a Sant Fruitós de Bages

0
659
Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

Ja són set setmanes sense robatoris ni temptatives a Sant Fruitós de Bages

Els robatoris van a la baixa a Sant Fruitós de Bages. L’últim registrat va ser a l’octubre i l’última temptativa, frenada per la policia, es va donar el 16 de novembre. Les càmeres lectores de matrícules estan facilitant la tasca dels agents, i això, fa que ja siguin vuitanta dies sense robatoris al municipi bagenc.

Des de la comissaria de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages valoren les càmeres lectores de matrícules, instal·lades per l’Ajuntament del municipi, com una eina estratègica i fonamental per a la prevenció de robatoris, però incideixen en que les càmeres per si soles no fan que els robatoris descendeixin, sinó que és la tasca dels agents de les patrulles de Mossos d’Esquadra, Policia Local de Sant Fruitós i Policia Local de Santpedor el que realment incrementa la seguretat. Josep Maria Campdepadrós és el cap de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages. “Les càmeres per si mateixes, són tot un sistema que ens ajuda, en coordinació amb Mossos d’Esquadra, a la prevenció, tant és així que hi ha hagut dos casos d’èxit d’identificació de vehicles presumptament implicats. Això va ser al mes de novembre, des del mes de novembre fins ara no hem registrat cap altre cas ni temptativa de robatori”.

Segons el cos policial santfruitosenc, la tasca preventiva és vital per evitar robatoris, i destaquen que tot i haver-hi càmeres es poden donar igualment. Però si passa, serà més fàcil de resoldre el presumpte delicte. “Portem aproximadament unes set setmanes sense robatoris ni intents de robatori a Sant Fruitós de Bages, amb l’estadística a la mà, aquestes set setmanes són estranyes, són fora de la norma estadística. Perquè és molt estrany, que en qualsevol municipi de Catalunya no només a Sant Fruitós, en set setmanes no hi hagi ni una temptativa de robatori”, afegia Campdepadrós. L’any 2018 a Catalunya es van registrar uns 30.000 robatoris

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí