El Cros Escolar de Sant Fruitós de Bages registra una xifra de participació rècord

També aquest cap de setmana ha tingut lloc la E-Bagesports, una competició de vídeojocs esportius, impulsada pel mateix Consell Esportiu del Bages

0
621
Cros Escolar de Sant Fruitós de Bages. Fotografia: Jaume Ambrós
Cros Escolar de Sant Fruitós de Bages. Fotografia: Jaume Ambrós

El Cros Escolar de Sant Fruitós de Bages va registrar enguany una participació de rècord, més de 500 infants i joves d’edats compreses entre P3 i 4rt d’ESO van participar en aquesta edició que com a novetat es feia al Bosquet de Sant Fruitós. Si es sumen els pares i mares que van participar a la cursa en família, la participació ascendeix gairebé a les 700 persones. Ferran Tarazona, és tècnic del Consell Esportiu del Bages. “Era el primer any que es realitzava a la zona del Bosquet, després de 4 o 5 edicions fent-se darrere el parc del Pla del Puig. Va ser l’any amb més participació, amb 500 i escaig participants, i, si sumem la cursa en família un total de 700 participants. Un èxit rotund i que esperem repetir l’any que ve”.

Els crossos escolars, estan agafant molta volada a la comarca, i s’han convertit ja en una de les activitats estrella i més participades del Consell Esportiu del Bages.

També aquest cap de setmana ha tingut lloc la E-Bagesports, una competició de vídeojocs esportius, impulsada pel mateix Consell Esportiu del Bages, que era la primera vegada que es feia i que des de la pròpia entitat apuntaven que es tractava d’una prova pilot. L’activitat, que es va fer en tres sales del Nexe Espai de Cultura, va anar bé perquè s’hi van apuntar fins a 36 participants, que van competir en eliminatòries jugant al FIFA 2019 de Playstation4.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí