La zona de l’ascensor de la Rosaleda i el polígon Riu d’Or estaran en obres les pròximes setmanes

0
569
Ascensor de la Rosaleda. Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Ascensor de la Rosaleda. Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

L’ascensor de la Rosaleda es troba en obres i això afecta el pas dels vianants a la zona que estarà en obres unes 6 setmanes. Per altra banda, s’estan fent treballs de sanejament al polígon industrial Riu d’Or que duraran quatre setmanes i que comporten afectacions al trànsit de vehicles.

Pel que fa la reparació de l’ascensor de la Rosaleda, també es renovarà el paviment de la passarel·la que passa per sobre de la N-141c, fet que afectarà el pas de vianants. Està previst que les obres durin aproximadament unes 6 setmanes i tindran un cost d’uns 69.000 euros.

Per altra banda, les millores de sanejament del polígon Riu d’Or comportaran el desviament dels dos sentits de circulació de vehicles a la cantonada del C/Pedraforca amb C/Cadí. No es preveu que hi hagi talls de trànsit més enllà d’afectacions puntuals i els treballs haurien d’estar enllestits en unes quatre setmanes. Des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages s’agraeix la col·laboració dels veïns i veïnes i es demanen disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

Zona del Polígon Riu d'Or. Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Zona del Polígon Riu d’Or. Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí