L’Escola de Futbol de Sant Fruitós lliurarà el 7è Premi Riudor al Comitè Olímpic Internacional

0
611
David Vila, president de SF Escola de Futbol (esquerra) amb els premiats de l'edició dels Premis Riudor del 2015. Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
David Vila, president de SF Escola de Futbol (esquerra) amb els premiats de l'edició dels Premis Riudor del 2015. Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

L’Escola de Futbol de Sant Fruitós de Bages lliurarà aquest divendres el 7è Premi Riudor als valors en l’esport que atorga l’entitat. Enguany, s’ha premiat a un organisme, el Comitè Olímpic Internacional, i com a representant, el vindrà a recollir el manresà Pere Miró, director general adjunt del COI.

El lliurament es farà aquest divendres, a partir de les 8 del vespre al Teatre Casal Cultural, després de diverses edicions a la biblioteca municipal. En aquesta edició s’ha optat per premiar la tasca del Comitè Olímpic Internacional. David Vila, president de Sant Fruitós Escola de Futbol, ho va explicar en declaracions a la tertúlia del magazín esportiu ‘Esport i Punt’ d’Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós. “La veritat és que el d’aquest any ens ha costat molt. No decidir el premiat, sinó aconseguir que el COI vingui a San Fruitós. És un organisme com el seu nom indica, internacional, amb un poder esportiu enorme. És una multicorporació brutal”.

Pere Miró, director general adjunt del Comitè Olímpic Internacional, serà la persona que rebrà el guardó. El manresà viu a Suïssa i feia temps que diversos mitjans de comunicació li anaven al darrere.
“Tenim la sort que el director general adjunt del COI és manresà, tot i que viu a Ginebra. Vam ser capaços de trobar el contacte amb ell i acordar una data que ens anés bé a tots”, afegeix Vila.

Els Premis Riudor distingeixen els esportistes, entitats i organitzacions que vetllen pels valors en el món de l’esport més enllà de la pròpia competició i el seus resultats. La solidaritat, el respecte als rivals, el companyerisme, la dimensió social de la pràctica esportiva i molts altres valors lligats al mon de l’esport han estat i són els paràmetres pels quals s’ha regit al llarg de la seva trajectòria la SF Escola de Futbol de Sant Fruitós de Bages. Carles Jódar serà el presentador de l’edició d’aquest any, i dalt de l’escenari també hi haurà Xavier Prunés, cap d’Esports de Regió7.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí