Pere Miró, director general del CIO: “Ens omple de satisfacció que es defensin els valors de l’esport”

0
669
Els Premis Riudor de l'Escola de Futbol de Sant Fruitós en la seva setena edició
Els Premis Riudor de l'Escola de Futbol de Sant Fruitós en la seva setena edició . Fotografia: Escola de Futbol de Sant Fruitós

El Comitè Internacional Olímpic ha estat premiat aquest divendres a la setena edició dels Premis Riudor de l’Escola de Futbol de Sant Fruitós. El manresà, Pere Miró, director general adjunt de l’organisme, ha estat el representant del CIO i la persona a la que s’ha lliurat el reconeixement.

Enguany, el Teatre Casal Cultural va ser la ubicació escollida per l’entitat santfruitosenca després de diverses edicions a la biblioteca municipal.

Pere Miró, en declaracions a Ona Bages, va mostrar-se molt satisfet de rebre el Premi Riudor de l’EFSF, i de fer-ho al costat de casa, a Sant Fruitós de Bages. Miró viu a Suïssa i també ens va parlar de les tasques que desenvoluparà aquest 2019 com a directiu del Comitè Internacional Olímpic.

Pere Miró, director general adjunt del CIO: “Recollir un guardó en nom del CIO sempre és un orgull, però a més quan es fa a Sant Fruitós, jo sóc de Manresa, aleshores el fet que aquest premi Riudor vingui a parar a casa nostra, donat per una escola de futbol base, que defensa els valors que l’esport pot donar. Ens omple de satisfacció perquè els valors són l’aspecte que el CIO sempre intenta difondre a través de l’esport”.

En el transcurs de l’acte, conduït pel manresà Carles Jódar, hi van intervenir Joan Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós de Bages, Xavier Prunés, cap d’Esports del diari Regió7, David Vila, president de l’Escola de Futbol de Sant Fruitós i Gerard Figueras, director general de l’Esport de la Generalitat.

Pere Miró, director general adjunt del CIO
Pere Miró, director general adjunt del CIO. Fotografia: Marc Vila

Escolta l’entrevista completa al següent reproductor:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí