David Hernández, del grup Posa’t en Marxa: “La Marxa del Terme és trobar-te amb gent que feia temps que no veies”

0
1109
Magda Gorro i David Hernández del grup excursionista Posa't en Marxa
Magda Gorro i David Hernández del grup excursionista Posa't en Marxa

A l’entrevista del magazín esportiu ‘Esport i Punt’, ens van acompanyar, Magda Gorro, col·laboradora de la Marxa del Terme 2019 i en David Hernández, de la junta de Posa’t en Marxa, que ens parlen de la 22a edició d’aquesta caminada, que enguany ofereix tres recorreguts. El mitjà (17 km), el llarg (26 km) i com a novetat dels últims tres anys, un circuit més curt catalogat com “familiar” de 12.3 km.

Els dos representants del grup excursionista Posa’t en Marxa ens expliquen tots els detalls de la Marxa del Terme d’aquest 2019, que enguany arrencarà a les 8 del matí d’aquest diumenge dia 27 de gener. També ens parlen de tots els avituallaments de la marxa, de com aconseguir els tickets per participar-hi de manera presencial i ‘online’, del perfil de participants i de diverses iniciatives del grup excursionista Posa’t en Marxa que porten a terme al llarg de l’any.

Escolta l’entrevista completa al següent reproductor:

➤INSCRIPCIÓ ONLINE a la Marxa del Terme 2019 per CODETICKETS al següent link (fins a les 15:00 del dissabte 26/1/2019)
https://entradas.codetickets.com/entradas/22a-marxa-del-terme-de-sant-fruitos-de-bages–els-ponts-/5922/grup-excursionista-posat-en-marxa/online

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí