El Gimnàs V2O fa entrega dels 470 euros recollits per la Marató de TV3 al Festival de Nadal

0
759
Xavier Racero (regidor Cultura), Joan Carles Batanés (alcalde), Óscar Perellón (gerent Gimnàs V2O) i Cristina Murcia (regidora Serveis Socials)
Xavier Racero (regidor Promoció Econòmica), Joan Carles Batanés (alcalde), Óscar Perellón (gerent Gimnàs V2O) i Cristina Murcia (regidora Serveis Socials)

El Gimnàs V2O Fitness & Dance de Sant Fruitós de Bages fa entrega a l’Ajuntament dels diners recaptats per la Marató de TV3. Es tracta de gairebé mig miler d’euros que es van recollir durant el Festival de Nadal.

Enguany el Festival de Nadal del Gimnàs V20 Fitness & Dance es va fer al Pavelló d’Esports Municipal de Sant Fruitós i va  un èxit de participació amb més de 300 persones mobilitzades. En total es van aconseguit recaptar 470 €, gairebé duplicant la recaptació de l’any 2017.

Durant el festival es van dur a terme demostracions de diferents activitats que fan al gimnàs, principalment relacionades amb el ball i la música. Entre elles hi va haver demostracions de cinc grups de hip-hop, dos de funky i dos més de comercial dance, tots ells amb joves d’entre 4 i 15 anys. Per altra banda els adults també hi van tenir el seu moment amb les demostracions d’spinning, zumba i coreografia amb fitball.

En l’entrega del xec, hi van ser presents l’alcalde del municipi, Joan Carles Batanés, i el gerent de V2O Fitness&Dance, Óscar Perellón, acompanyats de Cristina Múrcia, regidora de Serveis Socials i Xavier Racero regidor de Promoció Econòmica.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí