Joan Carles Batanés repetirà com a alcaldable a Sant Fruitós

0
484

’alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, repetirà per tercera vegada com a candidat a les eleccions municipals del 2019 liderant Gent Fent Poble. Ho fa amb un objectiu clar: creu que seguiran implementant el model de poble que defensen i afegeix que continuen “amb la mateixa filosofia que quan van crear la formació”.

L’associació Més Gent fent Poble el va ratificar per unanimitat com a candidat en una assemblea de vocals el passat diumenge 21 d’octubre, però no va ser fins aquest divendres que ho va anunciar públicament. De fet, els vocals de la formació política consideren que “ara tenen un grup consolidat de persones i alhora podran incorporar nous fitxatges que donaran alè per seguir treballant pel poble”. Així ho explica Batanés, que afegeix que es renovaran alguns regidors i que els que marxen es quedaran a les files de la formació.

Per cert que Batanés es va estrenar com a candidat el 2011 i ja fa 7 anys i mig que és l’alcalde de Sant Frutiós. Tot i això, en aquelles eleccions no va ser la llista més votada. Ho va ser Convergència i Unió, amb 5 regidors, seguit de Gent Fent Poble, amb 4, i va acabar formant govern amb un pacte amb el PSC i Imagina’t Sant Fruitós. El 2015, en canvi, sí que va aconseguir la victòria electoral i va sumar un regidor més però va haver de pactar de nou amb el PSC.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí