La 22a Marxa del Terme s’alia amb el bon temps i compta amb 2.700 participants

0
475
Els participants traçant un dels camins de la Marxa del Terme 2019. Fotografia: Foto Isidre
Els participants traçant un dels camins de la Marxa del Terme 2019. Fotografia: Foto Isidre

La 22a edició de la Marxa del Terme va ser una de les més participades, amb uns 2.700 participants. La cara de la competició van ser les valoracions positives dels que s’estrenaven a l’esdeveniment i la creu, la lesió d’un participant que va ser traslladat en ambulància a Sant Joan de Déu i també les males intencions d’alguns brètols que van alterar un recorregut canviant les senyals de la prova.

El bon temps va acompanyar la Marxa del Terme 2019 del Grup Excursionista Posa’t en Marxa. Enguany 2.700 persones van participar -hi, traçant un dels tres circuits plantejats per l’organització, el curt de 12,3 km, el mitjà d’uns 17 km i el llarg d’uns 26 km. David Hernández és de la junta de Posa’t en Marxa. “Vam complir expectatives. A partir de 2.500 persones haguéssim estat satisfet i vam arribar als 2.700 participants, i per regles generals va anar bé, aparentment estava tothom content”.

Instants previs a l'arrencada de la marxa al Bosquet. Fotografia: Foto Isidre
Instants previs a l’arrencada de la marxa al Bosquet. Fotografia: Foto Isidre

La cara negativa va ser la lesió d’un participant, que va ser traslladat en ambulància a Sant Joan de Déu per una dislocació de genoll, però el pronòstic no és greu; i també hi va haver bretolades. Algú va alterar les senyals d’un dels recorreguts i va fer que alguns participants acabéssin la marxa abans d’hora. “Entre les 7 i les 8, hi va haver algú que ens va canviar les senyals i ens va desmanegar. Hi ha gent que té molt mala fe, però bé intentem prendre nota. De cara a properes edicions, no anem molt sobrats de col·laboradors, però haurem de posar algú en aquests punts crítics”, afegeix Hernández.

El circuit familiar, implementat 3 anys endarrere, ha fet que el públic hagi crescut en les últimes edicions, movent-se entre els 2.500 i els 3.000 participants.  

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí