Junts per Sant Fruitós presenta a Vicenç Llorens com a candidat per a les eleccions municipals del maig

0
712
Josep Vives, el candidat Vicenç Llorens i Artur Mas. Fotografia: Junts Per Sant Fruitós
Josep Vives, el candidat Vicenç Llorens i Artur Mas. Fotografia: Junts Per Sant Fruitós

Junts per Sant Fruitós ja ha presentat oficialment el seu candidat a les eleccions municipals. Vicenç Llorens agafa el relleu de Mercè Casals, i va ser presentat al Nexe-Espai de Cultura amb la presència de l’expresident de la Generalitat Artur Mas.

Unes 130 persones van assistir a la presentació de Vicenç Llorens a la Sala Polivalent del Nexe-Espai de Cultura. També hi va ser Josep Vives, advocat i periodista, amic de Llorens i portaveu del FC Barcelona que va ser l’encarregat de fer de mestre de cerimònies. Entre altres personalitats, com David Bonvehí, president del Partit Demòcrata, Vicenç Mauri, president de Convergència Democràtica de Catalunya o Ivet Castaño presidenta de l’equip comarcal. Llorens ha destacat a Ona Bages el paper de Mercè Casals que fa un pas al costat i deixa la regidoria després de 12 anys. “La Mercè Casals és una companya excepcional, jo vaig entrar el 2011 de la seva mà. Ara ha pres la decisió de retirar-se i jo m’he sentit en l’obligació moral de continuar la labor feta per ella”.

Artur Mas va desitjar tota la força i encerts a Vicenç Llorens destacant “la necessitat de construir projectes pel municipi i els seus ciutadans”.

“És un poble viu i dinàmic i que té una bona salut econòmica. Jo penso que es podrien fer les coses d’una manera diferent i amb un altre tarannà”, ha afegit Vicenç Llorens a Ona Bages.

Abans de la presentació, es va inaugurar el local de campanya del grup municipal situat a la Carretera de Vic nº46, davant de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí