Sílvia Pozo i Gina Pintó del Vòlei Sant Fruitós A: “L’objectiu és pujar, és difícil però estem molt motivades”

0
685
Gina Pintó i Sílvia Pozo, jugadores del Vòlei Sant Fruitós A al programa 'Esport i Punt'
Gina Pintó i Sílvia Pozo, jugadores del Vòlei Sant Fruitós A al programa 'Esport i Punt'

A l’entrevista de l’Esport i Punt d’aquest dilluns ens van acompanyar Sílvia Pozo i Gina Pintó, jugadores del Vòlei Sant Fruitós. La Gina és la capitana de l’equip amb només 18 anys i la Sílvia és la veterana de l’equip amb 39 anys. De fet, feia els anys aquest dilluns i al programa li vam fer una petita sorpresa que podeu recuperar al principi de l’àudio de l’entrevista. A banda del mèrit que té la Sílvia per seguir competint, cal destacar que es mare per partida triple i que amb l’ajuda del seu home, en Sergi, s’ho pot compaginar i arriba a tot.

El Vòlei Sant Fruitós A entrena dilluns i dijous de 21h a 22.45h, per tant força tard. Sílvia Pozo, jugadora del Vòlei Sant Fruitós A: “Quan acabem l’entrenament ja marxem a casa amb el pijama posat”.

Gina Pintó, capitana del Vòlei Sant Fruitós A: “Al principi quan vaig començar en aquest equip vaig pensar, no em farè gaire amb la Sílvia, ens portem 20 anys, però la veritat es que ens portem molt bé, estic molt contenta”.

Les jugadores del Vòlei Sant Fruitós A van començar la segona fase de la lliga d’ascens amb una derrota, però la seva meta és aconseguir l’ascens a Primera Catalana. “L’objectiu és pujar, és difícil però estem molt motivades”, afegia Pintó.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí