L’Ajuntament de Sant Fruitós demana disculpes pel cas d’una parella a qui van avisar amb només tres dies d’antelació que no es podrien casar a la sala de plens

0
388
Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

Els nuvis havien reservat la sala de plens de Sant Fruitós per casar-se però el matrimoni es va consumar en una funerària

L’Ajuntament de Sant Fruitós ha hagut de demanar disculpes públicament per no avisar amb prou temps a una parella que no es podrien casar a la sala de plens, tal com tenien reservat. El més curiós és que degut a això, la parella es va acabar casant en una funerària de Manresa.

El govern de Sant Fruitós reconeix “l’error d’agenda” però remarca que en tot moment es va oferir una opció alternativa al futur matrimoni. La parella tenien hora per casar-se el 24 de desembre i ja havien pagat la taxa de 90 euros, però tres dies abans del casament, la regidora Cristina Murcia, que havia d’oficiar la cerimònia, els va avisar que degut a les obres el casament no es podia fer a l’Ajuntament i que s’hauria de fer a la sala polivalent de la biblioteca, tot demanant disculpes per l’error. “Li vaig demanar les disculpes oportunes, una i mil vegades, i li vaig oferir la sala de la biblioteca. Llavors ella em va demanar que com faríem el tema de la música. Li vaig dir que la sala de plens disposava d’un sistema de megafonia. Aquí sí que, un cop parlat amb ella veig que hi ha hagut un malentès […] Si ella creia que ho havia de fer així doncs endavant. Jo en tot moment vaig fer el que em vaig comprometre a fer”, ha explicat Cristina Murcia a Ona Bages.

El cas l’ha destapat el diari digital Nació Manresa, on la parella ha explicat que no vam voler fer la cerimònia a la biblioteca perquè allà havien d’aconseguir pel seu compte un equip de so i tres dies abans del casament, i pocs abans de Nadal, no els era possible. L’Ajuntament nega aquest argument i assegura que la sala de la biblioteca compta amb megafonia, la mateixa diuen que la sala de plens.

Tot plegat va acabar amb un casament en una funerària on treballa la núvia i on a correcuita van adequar la sala per fer-hi la cerimònia, que això sí va presentar la mateixa regidora. L’ajuntament ja els ha retornat els 90 euros que havien hagut de pagar per la sala.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí