S’inicien els treballs d’instal·lació d’una passera que ha d’unir el camí de Ronda amb Les Brucardes

0
404
Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha iniciat els treballs per unir el camí de Ronda amb les Brucardes. Per a fer-ho es col·locarà una passera que permetrà la connexió entre un punt i l’altre. El nou pas es fa per tal de salvar el desnivell existent i permetre que els vianants puguin realitzar la ruta en la seva totalitat.

Les obres, que han començat aquest mes de febrer, es troben en una primera fase, que consisteix en instal·lar els fonaments que hauran de sostenir l’estructura metàl·lica. En els propers dies es procedirà a col·locar la passera amb l’ajuda d’un helicòpter i posteriorment es realitzaran millores de seguretat en diferents punts d’aquest mateix camí.

Aquesta passera metàl·lica tindrà uns 20 metres de llargada i unirà Les Brucardes amb el camí de Ronda. Per aconseguir-ho es situarà un pas elevat a uns 5 metres del terra. Fins ara les persones que feien senderisme per aquest punt no podien creuar degut al desnivell entre els dos costats del camí. Justament en aquest punt hi trobem una Via Blava, un recorregut que segueix els voltants del riu Llobregat, i la passera afavorirà el pas dels vianants que la vulguin recórrer.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí