L’Ajuntament pacificarà el trànsit a l’avinguda de Bertrand i Serra

0
715

El projecte de pacificació preveu, entre d’altres actuacions l’ampliació de l’espai destinat als vianants amb la col·locació de jardineres de fusta al llarg del recorregut per indicar la separació entre el pas de vianants i el vial dels cotxes; l’augment del nombre de passos de vianants, a la vorera més propera a la residència i davant del CAP.

Aquesta iniciativa municipal també contempla el repintat de tota la senyalització en aquest tram d’avinguda i de part del carrer Jacint Verdaguer; la reubicació de la zona blava , la zona reservada per a l’ambulància del CAP, i altres espais per a cotxes; l’aplicació d’un nou concepte com és la creació d’una parada de curta durada per als clients dels comerços de l’àrea (stop&go comercial 5 minuts) i la reparació d’uns 25 metres lineals de la vorera  amb col·locació de barana de protecció a la zona dels horts del Sanmartí.

L’avinguda Bertrand i Serra és una de les artèries més importants del municipi i suporta un alt nivell de trànsit, que es veurà reduït amb l’entrada en servei de la nova rotonda de la C-16c. Per això, es prenen mesures en aquest tram per pacificar-lo i fer-lo més amable als veïns i als vianants.

L’Ajuntament es va reunir aquest dilluns amb veïns i comerciants amb l’objectiu primordial d’informar-los de les accions que es portaran a terme per reduir l’impacte del trànsit al sector.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí