Els infants de Sant Fruitós de Bages descobreixen la vida i obra d’Alfred Figueras a través d’una auca

0
1321
Un fragment de l'auca d'Alfred Figueras, il·lustrada per Galdric Sala
Un fragment de l'auca d'Alfred Figueras, il·lustrada per Galdric Sala

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages segueix impulsant iniciatives entorn a la figura de l’artista local Alfred Figueras, després de celebrar l’any passat l’Any Figueras. Aquesta vegada han elaborat una auca, il·lustrada per Galdric Sala, que explica la vida i obra del pintor santfruitosenc.

S’han repartit exemplars de l’auca a tots els alumnes de primària de les escoles del municipi i també als alumnes d’ESO de l’institut. L’auca fa un repàs pels moments més destacats de la trajectòria d’Alfred Figueras, amb il·lustracions de Galdric Sala. És la segona auca que s’impulsa des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Xavier Racero, és el regidor de Cultura. “En vam fer una per la ciutat del Bàsquet. En aquest cas es volia apropar la biografia i tot l’any treballat de l’Alfred Figueras, a un públic més infantil. Així, a través de l’auca podran tenir una informació de l’Alfred compilada amb unes vinyetes i uns versos”.

Totes les persones interessades en tenir-ne un exemplar poden recollir-lo, de forma gratuïta, a l’ajuntament o a la Biblioteca Municipal. “L’hem repartida a tots els escolars. Es pot adquirir també a tots els equipaments municipals de forma gratuïta. L’Ajuntament l’ha emmarcat i la te aquí baix juntament amb la del bàsquet”, ha afegit Racero. Els textos inclosos a l’auca en format de vers són paràmetres o pinzellades de diverses etapes viscudes per l’artista.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí