Josep Planas, president del Fruitosenc: “Veníem d’uns temps difícils, ara tenim més tranquil·litat”

0
773
Josep Planas, president del Fruitosenc en directe al magazín 'Esport i Punt' d'Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós
Josep Planas, president del Fruitosenc en directe al magazín 'Esport i Punt' d'Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós

Al magazín esportiu ‘Esport i Punt’ ens va acompanyar divendres Josep Planas, president del Fruitosenc. El màxim representant de l’equip verd ens va fer un balanç esportiu de la temporada fins aquest març de les seccions del club, des d’infantil fins als equips sènior. També els objectius marcats des de la junta. Entre altres temes, va parlar de la millora de l’espai del bar que està a punt d’iniciar l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i va valorar la grada animació incorporada fa poc al primer equip, a través d’en Joel Vega de L’Últim de la Fila.

Josep Planas, president del Fruitosenc: “D’entrada contents per aquet projecte del bar que és el més imminent. Sabem que s’havia d’haver començat fa un mes o dos però per problemes burocràtics es va haver de refer el concurs, i com que ja sabem que la burocràcia de l’administració no ho pot subsanar així, van tenir que tornar a fer tot el procés. Pel que sabem ara torna a estar adjudicat. Aviat suposo que ens informaran de quan comencen les obres.

L’altre projecte relacionat amb el Fruitosenc és la substitució de la gespa, que va ser instal·lada el 2005, per tant porta 14 anys. Segons Planas l’Ajuntament es va comprometre a susbtituir-la aquest estiu, però des del club estan pedents de si es podrà fer aquest 2019 o l’any que ve. Per altra banda Planas, va valorar els quatre anys que porta al capdamunt de la piràmide del club.

Josep Planas, president del Fruitosenc: “Veníem d’uns temps difícils, ara tenim més tranquil·litat. L’antic president portava 15 anys, i quan portes 15 anys tot és molt complicat. És una cosa que ens podria passar a nosaltres també. Amb tant temps, agafes vicis i potser la gent se’n cansa una mica. Sembla que s’ha calmat, hi havia un remor de fons. El canvi ha generat tranquil·litat”.

Planas també va destacar el fet de la creació del femení i apostem per mantenir-lo. En l’apartat d’autocrítica, Planas creu que l’assignatura pendent és la vessant social, potenciar tema socis, patrocinadors etc.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí