Sant Fruitós de Bages acull la primera sessió anual del programa ‘Punts d’Informació Turística i Centres Col·laboradors del Geoparc’

0
366

Sant Fruitós de Bages ha acollit la primera sessió anual per a tots els participants del programa ‘Punts d’Informació Turística (PIT) i Centres Col·laboradors del Geoparc’. Entre el assistents a la jornada hi havia representants d’ajuntaments, del sector hoteler, restauradors, empreses privades, comerços, biblioteques, cellers, albergs i altres entitats.

L’acte, inaugurat per l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, va comptar amb la presència del ponent Jordi Reixach que va realitzar una sessió sobre la motivació vinculada al màrqueting.

La comarca del Bages disposa d’un total de 70 agents del sector acreditats, sis d’ells a Sant Fruitós de Bages. Aquests Punts d’Informació Turística són la Biblioteca Municipal, Catalonia Horse Trails, el Col·lectiu de Recerca Històrica, el Mas de Sant Iscle, l’Hotel La Sagrera i el propi Ajuntament. Aquest 2019 a Sant Fruitós de Bages hi haurà tres punts d’informació turística nous. Ho explica Xavier Racero, regidor de Promoció Econòmica. “Jo penso que sí, que el nombre de Punts d’Informació Turística que hi hagi al municipi és un bon indicador de l’atracció turística d’aquella població. En aquest cas, a Sant Fruitós, enguany, hi participen com a nous l’aeròdrom, és a dir Barcelona Sky Dive, Temps d’Spa i l’empresa Organitzemxtu. La valoració del nombre de PIT’s és molt significativa, estem satisfets de la qualitat i de la quantitat dels ens i agents del municipi. Tenim molt potencial i cal treballar conjuntament”.

El programa PIT té com a objectiu dotar als equipaments turístics d’informació i coneixements sobre els atractius i l’oferta turística de la comarca. La implantació d’aquest projecte permet als participants donar resposta a les peticions d’informació dels seus clients i usuaris de forma solvent, contrastada i acurada, conèixer altres equipaments turístics i establir sinergies.

La jornada ha estat impulsada pel Consell Comarcal del Bages, la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí