DENSO Barcelona, amb seu a Sant Fruitós de Bages, guanya en competitivitat amb la implantació d’un sistema de duanes pioner

0
805
Fotografia: Denso Barcelona

L’empresa, amb seu a Sant Fruitós de Bages, ha reduït en dos dies les entregues de proveïdors i ha generat un estalvi anual de 100.000 euros

DENSO Barcelona ha fet un salt en matèria de competitivitat durant el darrer any amb la implantació d’un sistema propi de duanes pioner a Catalunya. L’empresa amb seu a Sant Fruitós de Bages ha aconseguit un estalvi anual de 100.000 euros i ha reduït les entregues de proveïdors en dos dies.

La multinacional japonesa, ubicada a Sant Fruitós de Bages, ha consolidat amb èxit una àrea de duanes autoritzada per l’Agència Estatal d’Administració Tributària. L’empresa funciona com a Operador Econòmic Autoritzat (AEO), fet que facilita la reducció de tràmits duaners al ser una empresa de confiança de l’administració. Les autoritzacions duaneres concedides a la planta de Sant Fruitós de Bages han despertat l’interès de responsables de logística d’empreses com Seat, IKEA, Mango, Decathlon o Borges, entre altres, que han visitat les instal·lacions de la multinacional japonesa.

DENSO Barcelona és la primera empresa del grup europeu de la multinacional que autogestiona les seves importacions, fet que li aporta un grau de competitivitat addicional. L’àrea de duanes s’ubica en un edifici annex a la planta de producció de 13.000 metres quadrats que també integra les funcions d’inspecció de qualitat, magatzem i logística. La multinacional japonesa, que disposa de 1.049 treballadors, preveu superar els 400 milions d’euros en vendes l’any 2020.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí