Gent fent Poble presenta la llista per a les municipals de Sant Fruitós amb 30 persones i forces cares noves

0
588
Presentació de llista de l'agrupació d'electors Gent fent Poble. Fotografia: GfP
Presentació de llista de l'agrupació d'electors Gent fent Poble. Fotografia: GfP

Joan Carles Batanés, alcalde actual de Sant Fruitós de Bages, encapçala de nou la llista de l’agrupació d’electors Gent fent Poble que es va presentar al Nexe-Espai de Cultura aquest divendres, una llista formada per 30 persones.

“Encara queda camp per recórrer”, això és el que pensen des de l’agrupació d’electors Gent fent Poble, actual equip de govern de Sant Fruitós de Bages juntament amb el PSC. Després de recollir les firmes necessàries per a poder presentar candidatura, el grup va presentar la llista al Nexe-Espai de Cultura. Una llista amb novetats i amb 17 suplents, ja que són un total de 30 membres i a l’Ajuntament de Sant Fruitós hi ha 13 escons en joc. El candidat a l’alcaldia, Joan Carles Batanés, ha destacat la paritat entre homes i dones i també l’equilibri d’edats dels membres de la llista. “Hem presentat la llista, una llista amb 30 persones, amb un equilibri entre homes i dones, amb un equilibir entre gent gran, gent jove, gent de totes les edats i condicions. Gent de tots els barris, aquest és l’equilibri que hem buscat amb aquesta llista de 30 persones, amb un compromís clar de treballar per Sant Fruitós. Creiem que el municipi ha fet un canvi amb aquests anys que Gent fent Poble ha liderat els governs municipals”.

A la llista de Gent fent Poble hi ha diverses cares noves, per exemple la de Núria Clarella, que és la número 2 de la formació, Maria del Carmen Cruz que és la número 4, Eloi Martínez el setè, Judit Bonvehí la vuitena, Josep Larroy, el novè i Mercè Sala la onzena. Tanquen la llista de Pere García, Manel Valdivia i David Cluselles que ja hi eren fa quatre anys. Dels regidors que actualment estan al govern, repeteixen Xavier Racero (número 3), Cristian Marc Huerta (número 5) i Íngrid Bonells (número 6) i com a suplent Mònica Cruz (número 29).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí