El Pavelló Poliesportiu de Sant Fruitós de Bages acull el Campionat de Catalunya Júnior Preferent masculí amb prop de 1.500 espectadors

0
569
Imatge de la pista del Pavelló Poliesportiu de Sant Fruitós de Bages en els instants previs a la final entre Barça i Joventut
Imatge d'arxiu

Valoració molt positiva de l’esdeveniment per part de la Federació Catalana de Basquetbol

El Poliesportiu Municipal de Sant Fruitós de Bages ha estat l’escenari, aquest divendres i dissabte, de la Final a Quatre del Campionat de Catalunya Júnior Masculí Preferent. Un esdeveniment organitzat per l’ASFE de Sant Fruitós amb les directrius de la Federació Catalana de Basquetbol, i el suport de l’Ajuntament.

A la final del campionat es va imposar contundenment el Barça Lassa al Joventut Badalona per 47 a 80. Per la seva banda el Catalana Occident Manresa es va veure superat pel Torrons Vicens CB L’Hospitalet per 60-54. Els del Bages van dominar els tres primers quarts, però van veure com L’Hospitalet capgirava el marcador al tram final de partit. Amb aquesta derrota l’equip entrenat per Josep Riera perd l’oportunitat de classificar-se pel campionat estatal.

En tot cas, en els dos dies de campionat prop de 1.500 persones han passat pel Pavelló Poliesportiu Municipal de Sant Fruitós de Bages, una xifra que satisfà l’organització tal com explica Xavier Navarro, president de l’ASFE. “És un orgull i una satisfacció immensa. Prop de 1.500 persones han desfilat pel pavelló aquest cap de setmana”.

Laura Ramos, cap de comunicació i relacions públiques de la Federació Catalana de Basquetbol, també ha valorat a Ona Bages el desenvolupament de l’esdeveniment. “Agrair a la ciutat de Sant Fruitós de Bages i a l’Ajuntament i al club, l’ASFE, per voler acollir aquest esdeveniment, un dels campionats més importants organitzats per la FCBQ. Són 4 partits en dos dies, aquest any ens ha agafat en divendres i això també dificulta l’organització”.

En els partits de les semifinals de divendres el Manresa va caure amb el Barça per 85-43 i el Joventut Badalona va superar el CB L’Hospitalet per 54-53.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí