La filòloga de Sant Fruitós de Bages, Ignacia Nacenta, guanya el 31è Premi de Novel·la Breu de Mollerussa

0
500
Nacenta en el moment de recollir el premi, entregat per Marc Solsona, alcalde de Mollerussa. Fotografia: Territoris.cat
Nacenta en el moment de recollir el premi, entregat per Marc Solsona, alcalde de Mollerussa. Fotografia: Territoris.cat

La filòloga santfruitosenca ha guanyat el premi amb la novel·la ‘Nines russes’

La filòloga i professora de català santfruitosenca, Ignacia Nacenta és la guanyadora del 31è Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa amb ‘Nines Russes’, una obra vivencial, reflexiva i intimista.

Amb l’argument de la vida quotidiana de la protagonista es descobreix “la vida dins les vides” en un paral·lelisme amb les nines russes que donen títol a la novel·la.

Nacenta ha estat guardonada amb 5.000 euros atorgats per l’Ajuntament de Mollerussa en un concurs on han participat 37 originals. La santfruitosenca és llicenciada en Filologia Catalana i Filologia Hispànica i màster en Literatura Catalana i actualment imparteix classes de català a l’institut de Navarcles. En la seva faceta literària ha participat en diferents certàmens sent guanyadora del Concurs de Relats de Sant Jordi 2015 atorgat pel diari Regió 7.

A banda del president Josep Borrell, el jurat estava format pels escriptors Pep Coll, Albert Villaró, Llúcia Ramis i Diana Solé. L’’obra guanyadora d’aquest premi serà publicada en la seva primera edició per Pagès Editors.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí