La Biblioteca Municipal de Sant Fruitós acollirà una xerrada per conèixer el Geoparc de la Catalunya Central

0
407
Imatge: www.geoparc.cat
Imatge: www.geoparc.cat

La xerrada serà a càrrec del director científic Ferran Climent

La Biblioteca Municipal de Sant Fruitós acollirà aquest dimecres una xerrada per conèixer el Geoparc de la Catalunya Central. L’acte serà conduït per Ferran Climent, director científic.

La xerrada es farà aquest dimecres a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca Municipal. El Geoparc de la Catalunya Central va ser reconegut per la UNESCO l’any 2012 i té com a principal funció posar en valor el patrimoni geològic del nostre territori dins d’una estratègia de desenvolupament econòmic sostenible.

El paisatge del nostre Geoparc s’ha configurat al llarg d’uns 36 milions d’anys, quan existia un mar interior que va acabar desapareixent. El ric patrimoni natural que tenim actualment és fruit del pas del temps i dels diferents processos geològics: la mineria, els massissos, la gastronomia, l’art romànic, els paratges fluvials i com a exemple ben proper les pintures rupestres que recentment s’han descobert a Les Brucardes de Sant Fruitós de Bages. Al finalitzar la xerrada es realitzarà un tast de productes del Bages.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí