Sant Fruitós de Bages viurà aquest diumenge la festa dels Tres Tombs, emmarcada en la festivitat de Sant Antoni Abat

0
661
Imatge de la celebració de l'any passat. Fotografia: Club Hípic Sant Fruitós

Es tracta d’una festa cultural, tradicional i històrica, organitzada pel Club Hípic Sant Fruitós amb el suport de l’Ajuntament de Sant Fruitós

Sant Fruitós viurà aquest diumenge la festa dels Tres Tombs. Una celebració tradicional arreu i que a Sant Fruitós compta amb un protagonisme especial dels cavalls, ja que els organitzadors són la gent del Club Hípic Sant Fruitós. La programació compta amb múltiples activitats durant tot el dia des de la tradicional benedicció, a food trucks o exhibicions eqüestres.

Tampoc hi faltarà el tradicional Joc de les Cintes que l’entitat va poder recuperar i que es farà a 1/4 de 2 del migdia a la plaça Alfred Figueras.

La cavalcada popular arrencarà a les 12 i la benedicció dels animals a 2/4 d’1 del migdia. Prèviament es farà el traspàs de la bandera que està previst per 3/4 de 12 a la plaça Alfred Figueras. Des del Club Hípic ja s’ha anunciat que Èlia Batanés substituirà a Anton Serra com a abanderada, amb la companyia dels cordoners Abril Maza i Adrià Capsada. La gran cagada és un altre joc que es va estrenar l’any passat i que enguany es tornarà a fer, tal com explica Anabel Martín, responsable del Club Hípic Sant Fruitós. “És un joc de nova incorporació de l’any passat, inclouem un requadre amb unes caselles, en les quals deixem varis animals, com rucs o ponis, llavors esperem que l’animal faci les seves necessitats, i en la casella que ho faci hi haurà un premi econòmic”.

La jornada també comptarà amb un esmorzar i un dinar popular, actuacions del gimnàs V20, circuit de ponis, exhibicions eqüestres, un concurs de fotografia i la missa solemne.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí