Una seixantena de cavalls llueixen a la Festa dels Tres Tombs de Sant Fruitós de Bages

0
669
Fotografia: Club Hípic Sant Fruitós

Sant Fruitós de Bages ha viscut aquest diumenge una jornada cultural i esportiva amb la Festa dels Tres Tombs, organitzada pel Club Hípic Sant Fruitós.

L’esdeveniment de la festa cultural, tradicional i històrica de Sant Antoni Abat Tres Tombs de Sant Fruitós de Bages, va ser tot un èxit. Malgrat alguns entrebancs tècnics i el mal temps que va fer a ultima hora, va ser un gran dia, ple d’entreteniment i diversió per a tots els assistents a la festa. Més d’una seixantena de cavalls i ponis van desfilar pels carrers de Sant Fruitós amb l’amenització de l’escola de música de Navarcles-Sant Fruitós. La rua la van capitanejar la nova abanderada Elia Batanés amb els seus dos cordoners, l’Adrià Capçada i l’Abril Maza. Tot seguit es va realitzar el popular joc de les cintes amb pluja inclosa en meitat del joc, però els mes intrèpids es van quedar per finalitzar l’activitat. Seguidament es va fer el sorteig en directe de la panera i de la guanyadora del premi en metàl·lic de la gran cagada.

Els organitzadors, el Club Hípic Sant Fruitós, anticipa que de cara a l’any vinent preveuen moltes més activitats per celebrar el 10è aniversari de la recuperació de la festa i el 25e del Club organitzador. Estarem ben atents.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí