Arnau Casas, migcampista del Fruitosenc, fitxa pel Centre d’Esports Sallent

0
603
Arnau Casas en un partit de la temporada 2017-2018. Fotografia: arxiu particular

Casas té 20 anys i en portava quatre a l’equip de futbol de Sant Fruitós de Bages, on es va formar de petit

En futbol territorial, ja s’ha oficialitzat un fitxatge que perjudica al Fruitosenc en benefici del Centre d’Esports Sallent. El migcampista navassenc de l’equip de Sant Fruitós de Bages, Arnau Casas, ha fitxat per l’entitat sallentina.

Ho ha fet públic a les xarxes socials el Centre d’Esports Sallent i ho ha confirmat el mateix jugador a Ona Bages. Arnau Casas, reforça el mig camp de l’entitat sallentina, que seguirà al grup 4 de Segona Catalana la propera temporada. Casas té 20 anys i en portava quatre a les files del Fruitosenc, dos com a juvenil i dos al primer equip, al grup 7 de Tercera Catalana. El navassenc, que sempre ha estat vinculat a Sant Fruitós, ha explicat a Ona Bages, com ha anat el seu fitxatge. “Va ser tot bastant ràpid em va trucar el president del Sallent i em va dir que els hi agradaria molt que anés a jugar allà. Em va explicar tot el projecte i em van venir bastantes ganes de competir més. Aquí estava súper bé, al ‘Sanfri’, tothom m’estimava moltíssim, però penso que és una bona oportunitat”.

El navassenc es va formar al Fruitosenc, després se’n va anar al Gimnàstic de Manresa i a les categories d’infantil i cadet va jugar al Jabac de Terrassa. Quan va començar a juvenil va tornar al club on es va formar i on ha gaudit jugant els últims quatre anys. Aquesta temporada també va fer proves per jugar al Centre d’Esports Manresa, però finalment el proper escut que lluirà serà el del Sallent.

Aquests dies també s’han oficialitzat els fitxatges d’Aitor Mercadal que també jugarà a Segona Catalana, en aquest cas amb el Calaf, provinent de la Balconada. I el de Víctor Fernández, que també es suma al projecte calafí, provinent del Centre d’Esports Súria.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí