L’onada de calor destapa la caixa dels trons entre Gent fent Poble i el PSC Sant Fruitós

0
1216
Imatge d'arxiu. Fotografia: Aj. Sant Fruitós de Bages

El PSC proposa a través d’una publicació de Facebook que l’entrada a la piscina municipal sigui gratuïta durant l’onada de calor i GfP respon que els socialistes santfruitosencs sempre van ser contraris a aquesta mesura

Encara no fa ni dues setmanes que s’ha constituït el nou Ple de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, i ja hi ha hagut el primer estira-i-arronsa entre Gent fent Poble i el PSC Sant Fruitós, antics socis de govern. El grup socialista (ara a l’oposició), en una publicació de Facebook, ha proposat que s’obri la piscina municipal gratuïtament per l’onada de calor i Gent fent Poble ha respost indicant que en els 8 anys de govern conjunt, els socialistes van ser contraris a la mesura.

El PSC Sant Fruitós va fer un ‘post’ en el seu mur de Facebook proposant que durant els dies de l’onada de calor s’obrís la piscina municipal gratuïtament. Arran d’aquesta publicació, Gent fent Poble va respondre citant la publicació del PSC de Sant Fruitós, que “durant els 8 anys que el grup ha estat al govern municipal ha estat sempre contrari a aquesta mesura, i que el regidor que tenia cura de les piscines va ser aquests darrers 4 anys Tomàs Casero, i mai va voler aplicar aquesta mesura”.

Aquesta explicació va dirigida directament a Cristina Murcia, regidora del PSC, a la qual Gent fent Poble li diu que “li refresca la memòria”. La resposta del grup a l’equip de govern no ha agradat gens a Cristina Murcia, regidora del PSC, que ha fet declaracions a Ona Bages. “Si no em falla la memòria ja es va fer en un parell o tres d’ocasions. La publicació de Gent fent Poble falta a la veritat, dient que jo sempre m’havia oposat a aquesta mesura, això és totalment incert. Estic indignadíssima, perquè gairebé totes les vegades la proposta era meva, d’altres potser d’alguns companys. No ho recordo, però en cap cas m’havia negat mai, no vull fer servir la paraula mentida, però és que això és mentida”.  

Murcia ha afegit que el seu grup simplement va penjar una publicació al Facebook i no va acudir a cap mitjà de comunicació, que l’únic que volia és que en aquests dies de forta calor l’entrada a la piscina fos gratuïta, pel bé comú.

Ona Bages ha contactat amb l’alcalde Joan Carles Batanés, que no ha volgut fer declaracions i ha indicat que la prova del que s’ha publicat està en el fet que en les onades de calor dels últims vuit anys no s’ha empleat la mesura que ha proposat el PSC de Sant Fruitós a Facebook.  

Gent fent Poble tanca la seva publicació de Facebook indicant que “els entesos en onades de calor intenses demanen als ciutadans que evitin estar exposats al sol i precisament a la piscina és molt fàcil que sobretot els infants quedin sota la incidència directe del sol i la intensa calor”.

Publicació del PSC Sant Fruitós:

Publicació de Gent fent Poble:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí