La Festa Major de Sant Fruitós de Bages ha abaixat el teló després d’una setmana intensa d’activitats per a tots els públics

0
537
El Cobert de la Màquina de Batre en plena Festa Major l'any 2019. Fotografía: Josep San Feliu

Des de l’Ajuntament es destaca la diversitat de propostes i la consolidació del Cobert de la Màquina de Batre

Des d’activitats pels més petits en el marc de la Festa Major Infantil, fins a activitats juvenils o enfocades més al públic adult com el Corretasques o el 7 de Tapes i 7 de Vi, que per exemple va servir més de 2.000 tapes i més de 2.000 copes de vi als 700 assistents de l’esdeveniment. L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, ha destacat la diversitat d’activitats i ha qualificat la Plaça Onze de Setembre i el Cobert de la Màquina de Batre com un dels espais més concorreguts de les festes. “El resultat ha estat un èxit de participació, sobretot els actes que s’han celebrat a la Plaça 11 de Setembre i el Cobert de la Màquina de Batre, han estat un éxit d’assistència. A banda que els actea en sí eren llaminers i engrescaven la gent, també creiem que la Plaça 11 de Setembre i el Cobert de la Màquina de Batre es consoliden com espais on la ciutadania es sent molt còmode”.

Batanés ha posat èmfasi en el doble ambient que es genera al Cobert de la Màquina de Batre, on pots estar a primer nivell de la festa dins del cobert o en un segon pla a les grades del voltant. “Un altre aspecte que vull destacar ha estat el civisme dels ciutadans, sobretot els més joves, i també com a novetat teníem l’espai aquest de les casetes al pati del convent de les monges, allà a l’Escola de Música. Era un repte, perquè era nou i es va decidir amb una proposta a última hora, però també doncs un éxit d’acceptació, bon comportament i jo crec que s’ha de destacar que els joves s’han comportat molt bé i això és magnífic de cara al futur”.

Divendres va tenir lloc l’elecció de la pubilla i l’hereu de Sant Fruitós, acte que es va recuperar l’estiu passat, i que per aquest 2019 s’han elegit Alba Prinz i Lluís Pérez, que substitueixen Mariona Sagués i Roc Grandia. El concert del grup Strombers i la Festa Andalusa també van ser actes molt participats, així com la quarta Trobada dels Grups de Percussió. L’espectacle ‘L’home orquestra’ de l’osonenc Peyu va tancar la Festa Major d’estiu de Sant Fruitós de Bages d’aquest 2019. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí