El Vòlei ASFE Sant Fruitós comença a perfilar la temporada 2019-2020

0
660
Ivan Pozo, Sílvia Pozo i Joan Franch a l'estudi de Ràdio Sant Fruitós

Pel que fa el Vòlei ASFE Sant Fruitós A, que jugarà a Primera Catalana, l’entitat ja ha tancat tres incorporacions pel proper curs

Aquest dilluns a l’Esport i Punt hem parlat amb els companys del Vòlei ASFE Sant Fruitós, Ivan Pozo, Sílvia Pozo i Joan Franch, que han valorat la campanya 2018-2019 i ens han començat a donar detalls de la propera temporada.

L’entitat santfruitosenca, després d’assolir l’ascens a Primera Catalana amb el sènior A i la permanència a Tercera Catalana amb el sènior B, afronta amb ganes la temporada 2019-2020. El Vòlei ASFE Sant Fruitós A ja té tres incorporacions lligades, la primera és la recuperació de Janis Pintó (oposada), lesionada la temporada passada, la segona és el fitxatge de Maria Aparicio (punta), que jugarà amb l’equip de la seva germana Marta, i que prové del Sabadell (equip de Primera Nacional). Finalment, la tercera incorporació és Mònica Àvalos (central), jugadora provinent del CV Torre de Claramunt, equip que va ascendir a Segona Catalana. El Vòlei Sant Fruitós tornarà als entrenaments a partir de l’última setmana d’agost.

Per altra banda, el club de Sant Fruitós de Bages ha de lamentar la marxa d’una jugadora amb molta projecció, Ivette Sánchez, que fins ara jugava al Paidos, a les categories base del Vòlei Sant Fruitós. La jugadora, que ara ja és cadet, jugarà al Sant Cugat la propera temporada a Primera Catalana.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí