L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages haurà de talar l’arbre que va precipitar una branca de grans dimensions al recinte de la piscina del poble

0
555
Imatge de la branca de grans dimensions que es va precipitar dijous sense ocasionar ferits

A falta d’un mes per tancar la piscina municipal, l’Ajuntament no vol alterar el servei, però manté el perímetre de seguretat

El passat dijous una branca de grans dimensions es va precipitar dins del recinte de les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages. La caiguda del tronc no va ocasionar danys personals ni materials. En conseqüència l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va delimitar un perímetre de seguretat a l’entorn de l’arbre. Divendres es va ampliar més la zona de seguretat i es va demanar un informe tècnic a l’empresa concessionària que s’encarrega del manteniment d’aquests arbres.

Carme Cruz, alcaldessa accidental de Sant Fruitós de Bages ha explicat a Ona Bages el que es desprèn de l’informe tècnic, que ha arribat aquest dilluns. “Aquest informe que ens ha arribat avui ens diu que en principi no perilla que hi hagi cap altre despreniment o algun altre trencament a curt termini, però si que ens aconsellen la tala de l’arbre. Llavors estem fent els passos conseqüents per procedir d’aquesta manera, i mantenim aquest perímetre, tot i que la piscina funcionarà amb normalitat”.

L’Ajuntament està pendent de saber si la tala es pot fer efectiva ara, sense intervenir en el funcionament de la piscina, i sinó s’esperarà a que s’acabi la temporada. Però Cruz insisteix que l’informe diu que no hi ha perill que es torni a produir un fet semblant. Està previst que la piscina municipal santfruitosenca tanqui les portes el proper divendres 13 de setembre.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí