El peatge de l’autopista C-16 deixarà de ser bonificat a partir de l’1 de setembre 2019 si no s’utilitza el Teletac o l’APP Satelise

0
836
Fotografia: Autema

Es faran descomptes en les hores punta dels dies laborables, per ecologia i en funció dels ocupants dels vehicles

A partir del proper 2 de setembre, els usuaris de l’autopista C-16 que vulguin circular amb un descompte del 45% sobre el preu del peatge, ho hauran de fer mitjançant el Teletac o l’APP de descàrrega gratuïta Satelise. En cas que no s’utilitzin aquestes plataformes caldrà abonar el 100% de l’import.

El Teletac permet pagar el peatge sense necessitat d’aturar-se i facturar l’import directament a una tarjeta vinculada. Per la seva banda Satelise és una aplicació de mòbil de descàrrega gratuïta, únicament vàlida per l’autopista C-16, una via coneguda com l’Eix del Llobregat. Els usuaris han d’introduir les seves dades personals i les del vehicle i mantenir l’aplicació engegada durant el recorregut. D’aquesta manera en la barrera del peatge es detecta el vehicle associat i es realitza la bonificació.

La campanya de descomptes a través d’aquestes dues eines seran les següents. Un descompte general per dia laborable del 45% de dilluns a divendres no festius. Descomptes en hora punta de dilluns a divendres, no festius de 7 del matí a 2/4 d’11 del matí i de 5 de la tarda a 9 del vespre. També un 50% de descompte a la barrera de Manresa en sentit nord i sud, i un 100% a la barrera de Sant Vicenç de Castellet amb origen o destinació nord.

Per altra banda es faran descomptes per ecologia i alta ocupació (VAO)
Un 30% als vehicles ecològics inscrits en el portal ecoviaT, un 40% als vehicles VAO, vehicles ocupats per un mínim de 3 persones. Finalment es farà descompte a turismes i motocicletes elèctrics inscrits al portal ecoviaT, amb Via-T o app Satelise d’un 100% de dilluns a divendres no festius. Per a més informació es pot consultar la web www.autema.com.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí