El sènior femení del Futbol Club Fruitosenc es dissol aquesta temporada

0
475
Entrevistem a Jordi López, Dounia Boukhnouz i Laia Casajuana del Fruitosenc Femení
Jordi López (esquerra) exentrenador de l'equip, juntament amb Dounia Boukhnouz i Laia Casajuana, exjugadores del club (imatge d'arxiu)

L’objectiu de l’entitat és el de recuperar el sènior femení el més aviat millor

En clau de futbol femení, el Futbol Club Fruitosenc ha comunicat a Ona Bages aquesta tarda la dissolució del primer equip femení. El sènior de l’equip verd no competirà aquesta temporada a Segona Catalana després de la renúncia del seu exentrenador, Jordi López, a finals de juny.

L’entrenador de l’equip la passada temporada, Jordi López, va anunciar a finals de juny que deixava de ser l’entrenador per motius personals. El club de Sant Fruitós de Bages va fer esforços per trobar un substitut, però no se’n va sortir. Això va provocar una desbandada de jugadores durant el mes de juliol que van marxar a altres clubs. Ho ha explicat a Ona Bages Josep Planas, president del Futbol Club Fruitosenc.“Vam parlar fins i tot amb la delegació de la Federació Catalana del Bages per trobar un entrenador. Vam intentar els que ja coneixíem però ja estaven ocupats o entrenant; i clar durant el mes de juliol la majoria de jugadores van buscar equip”.

En conseqüència, el club a finals d’agost va prendre la decisió de dissoldre l’equip aquesta temporada. Conscients de la dificultat de formar una plantilla de noies, el Fruitosenc espera poder comptar amb un sènior femení l’any que ve, però caldrà veure si això serà possible.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí