Jose Francisco Escudero, president del CF La Estación: “Tenim plantilla per fer coses boniques”

0
576
Jose Francisco Escudero i Damian Martínez a l'estudi de Ràdio Sant Fruitós

La Estación va jugar aquest diumenge el seu primer partit oficial de la història amb un empat a 3 contra la Balconada, equip que va renunciar a jugar a Tercera Catalana

Aquest dilluns a l’Esport i Punt d’Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós hem entrevistat a Jose Francisco Escudero president del CF La Estación i a Damian Martínez, secretari del club. La Estación s’ha fet realitat aquest 2019 i és un equip amb seu a Sallent impulsat per un grup d’amics. La Estación neix com a alternativa al Centre d’Esports Sallent. “El Centre d’Esports Sallent és un club amb molta història, i això molts cops és positiu però també pot ser negatiu. Hi ha gent indignada perquè hi ha persones que han passat tota l’etapa al club i quan arriben a sènior no hi tenen cabuda”.

Ara per ara, els dos clubs comparteixen el camp municipal del poble. Escudero i Martínez ens van explicar quan val actualment formar un equip de futbol, el perquè del nom, el disseny de l’escut i el motiu que els va portar a triar el blanc i el negre com els seus colors. En un futur, la intenció de La Estación és començar a crear equips de futbol base. A dia d’avui l’entitat ja disposa de 176 socis.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí