Ple Ordinari de 10/03/2016

0
687

Aquest dijous a les 8 del vespre a la sala de sessions de la Casa de la Vila es celebrarà el Ple Ordinari corresponent al mes de març.

El Ple és obert a tothom i també es retransmet en directe per Ràdio Sant Fruitós.

Aquesta és l’Odre del dia:

1. Aprovació de l’acta de les següents sessions del Ple: 11 de febrer de 2016.

2. Correcció d’errors material sobre l’acta corresponent al Ple ordinari celebrat el dia 12 de novembre de 2015 (assumpte sobrevingut 1).

CONTROL DE L’ACCIÓ DE GOVERN.

3. Donar compte dels Decrets dictats per l’Alcaldia des de la darrera sessió plenària.

4. Donar compte dels acords de la Junta de Govern les següents sessions: 30 de desembre de 2015 (extraordinària i urgent) i 1 de febrer (ordinàries) de 2016.

5. Donar compte de l’informe de tresoreria previst a la Llei 15/2010, de modificació de la Llei 3/2004, de 29 de desembre, per la qual s’estableixen mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials i l’informe d’intervenció previst en la Llei 25/2013, de 27 de desembre, d’impuls de la factura electrònica i creació del registre comptable de factures en el Sector Públic. Quart trimestre/2015.

6. Donar compte de l’informe d’avaluació de les obligacions trimestrals (quart trimestre 2015) de subministrament d’informació de les entitats locals.

7. Informe de les Resolucions contràries als reparaments efectuats l’any 2014.

8. Informació de les regidories

MOCIONS I PROPOSTES

9. Moció a favor de la declaració universal sobre els arxius, que presenten els grups municipals Gent fent Poble, CIU i PSC-PM.

CI PRESIDÈNCIA I SERVEIS CENTRALS

10. Modificació de l’article 13 i l’article 27 i complements col·lectiu policia local del Conveni col·lectiu de les condicions de treball del personal laboral i de l’Acord condicions personal funcionari de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

11. Ordenança municipal reguladora de l’execució alternativa al pagament de deutes amb la hisenda municipal de l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages mitjançant la realització de treballs en benefici de la comunitat: pròrroga de termini per elaboració d’ordenança: ampliació de termini.

12. Modificació de l’Ordenança Fiscal Núm. 6 Taxa per ocupacions de Subsòl, el Sòl i la volada de la via pública i de l’Ordenança Fiscal Núm. 11 Taxa per utilització privativa o aprofitament especial de la via pública amb entrades de vehicles a través de voreres o de qualsevol altre espai de domini públic i les reserves de la via pública per aparcament, càrrega, descàrrega de mercaderies de qualsevol mena.

13. Aprovació del reconeixement extrajudicial de crèdit pel pagament de factures anteriors a l’exercici 2016.

CI PROMOCIÓ DEL TERRITORI

14. Ordenança reguladora de sorolls i vibracions: Inici de l’expedient i constitució de comissió d’estudi.

15. Ordenança municipal reguladora de gestió dels residus municipals: pròrroga de termini per elaboració d’ordenança.

16. Aprovació de l’adhesió a la Declaració de Sant Sadurní d’Anoia “Renovem el compromís local pel Desenvolupament Sostenible i la lluita contra el canvi climàtic cap al 2030”.

17. Aprovació inicial de la modificació puntual del PGOU en l’àmbit discontinu de l’Av. Girona i el sector industrial El Grau.

18. Aprovació inicial Modificació puntual del Pla general d’ordenació municipal en l’àmbit del Parc de l’Agulla.

PRECS I PREGUNTES

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí