Món Sant Benet acollirà la segona Jornada Professional d’Alimentació per a un Envelliment Saludable

0
496
Imatge de la jornada 2018 / Fotografia: Fundació Catalunya La Pedrera
Imatge de la jornada 2018 / Fotografia: Fundació Catalunya La Pedrera

La jornada de ponències i taules rodones, organitzada per la Fundació Alícia, tindrà lloc el proper 24 d’octubre

Món Sant Benet serà l’escenari de la segona Jornada Professional d’Alimentació per a un Envelliment Saludable, una jornada de ponències i taules rodones que reflexionen i debaten sobre els reptes i les oportunitats que planteja una societat envellida. 

Un dels ponents serà el francès Pierre Picouet que parlarà sobre el concepte parlarà tot exposant el concepte de la Silver Economy o economia de l’envelliment. Exposarà com el procés d’ envellir afecta a tots els mercats i indústries. Des de la indústria alimentària fins a les comunicacions, l’oci, la robòtica i la salut, entre d’altres. Una tendència que genera nous reptes i escletxes de negoci. 

A banda de la intervenció de Picouet, les Jornades d’Alimentació donaran veu a experts de diferents sectors que tractaran temes com ara els hàbits i tendències de consum de la gent gran o la innovació actual en productes sèniors. 

“Menjar amb gust, estímuls i percepció” inclourà diferents experiències, entre elles la del Celler Can Roca, per captar a a través dels sentits tot allò que ens envolta, i com podem donar respostes i solucions que ho facilitin en una fase d’envelliment.

D’altra banda, l’estudi “The Green Revolution”  i les dades que aportarà de la consultora Kantar, que permetran establir una relació entre allò que mengem i l’edat que tenim, seran altres exemples que es podran escoltar durant les jornades.  

Finalment, un taller de co-creació en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Fruitós clourà l’esdeveniment.  

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí