Sant Fruitós programa una jornada d’activitats per al Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

0
773
Cartell de les activitats per al Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones
Cartell de les activitats per al Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat pel Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra el proper 25 de novembre, una tarda d’activitats. 

La jornada s’iniciarà amb la lectura del manifest institucional a les 17h de la tarda a la plaça Alfred Figueras. Seguidament, es farà una acció reivindicativa i de conscienciació en aquest mateix espai. Els assistents podran interactuar i deixar per escrit els seus missatges, en una proposta de gran format que pretén visibilitzar tots els tipus de violència existents. Un cop finalitzada, hi haurà berenar per a tots els assistents.

Les activitats continuaran amb el conte “La Cenicienta que vull ser”, interpretat per l’associació Dona Cançó. En aquesta reinterpretació del conte tradicional, adreçada a nens i nenes d’entre 7 i 12 anys, es pretén deconstruir l’amor romàntic per empoderar la protagonista de la història. La sessió es durà a terme, a partir de 2/4 de 18h de la tarda, al Nexe-Espai de Cultura.  

Al llarg del matí, el col·lectiu feminista “Mai sense Veu” penjarà llaços liles a la plaça Alfred Figueras amb els noms de les víctimes de violència de gènere que hi ha hagut durant aquest any 2019.

En motiu d’aquesta celebració, la façana de l’Ajuntament lluirà una pancarta reivindicativa.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí