L’Era de Cal Vallbona presidirà el nom de la plaça d’entrada al nou Museu Municipal de Sant Fruitós

0
817
Imatge de la plaça de darrere el museu / Fotografia: Ajuntament Sant Fruitós
Imatge de la plaça de darrere el museu / Fotografia: Ajuntament Sant Fruitós

Aquesta denominació, amb què popularment s’anomenava aquesta plaça, ha estat la més votada en el procés participatiu

La plaça ubicada davant dels horts de La Sagrera ja té nou nom: l’Era de Cal Vallbona. Així ho han decidit el 58,5% dels santfruitosencs i santfruitosenques que han votat en el procés participatiu que va engegar l’Ajuntament el passat dia 4 de novembre. En total han votat 224 veïns i veïnes del poble. 

Aquest nom fa referència als pallers que la família Sala-Vallbona tenien a tocar de la plaça. A l’actual espai s’hi batia el blat que, posteriorment,  s’emmagatzemava en aquests coberts.

D’entre les opcions proposades 131 vots han estat per a l’Era de Cal Vallbona; 48 pel nom d’Àngel Tañà i Sanfeliu, i, finalment, una quarantena de persones han optat per Plaça del Torrent Bo. El 2,3% restant de vots ha anat a parar a altres opcions com Plaça del Dr. Morán, de l’1 d’octubre o del Museu. 

Recordem que per participar en l’elecció del nom de la plaça, calia estar empadronat al municipi i ser major de 18 anys. Un cop comprovades aquestes  dades, s’han considerat nuls un total de 25 vots.

Al llarg de les properes setmanes l’ens municipal programarà un acte per inaugurar oficialment la nova denominació de la plaça.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí