Entrevista a Cisco Poy, entrenador del Petro Pintó ASFE Sant Fruitós

0
825
Cisco Poy a l'estudi de Ràdio Sant Fruitós

Aquest dilluns va visitar l’Esport i Punt Cisco Poy, entrenador del Petro Pinto ASFE Sant Fruitós

El de Terrassa va destacar la millora progressiva de l’equip que no va arrencar de la millor manera la lliga al grup 1 de Primera Catalana.

Cisco Poy va aterrar al capdavant del sènior de l’equip santfruitosenc a l’inici de la present temporada i els primers partits no van anar bé. L’equip va perdre la categoria de Copa Catalunya la temporada passada. El fet de perdre jugadores i també d’incorporar-ne de noves va dificultar l’adaptació del grup i del nou mister. Però mica en mica Poy ha anat solidificant la plantilla i ara sembla que es troben en una bona dinàmica de resultats. Ho explicava Cisco Poy en declaracions a l’Esport i Punt. “El principi va ser força difícil. A més a més van ser derrotes contundents. A partir d’aquí, jo crec que hem fet un canvi, poc a poc hem anat millorant, hem entrat a una dinàmica diferent i això sempre ajuda a agafar confiança”.

Després de 10 jornades les santfruitosenques són desenes amb 5 victòries i 5 derrotes. El seus dos partits següents abans de tancar l’any seran a fora, a la pista del EBAE SESE i del Joventut Badalona, el líder del grup.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí