Música per la llibertat recapta més de 800€ durant el concert al Teatre Casal Cultural

0
818
El concert de Música per la Llibertat al teatre Casal Cultural. - FOTO: Música per la Llibertat
El concert de Música per la Llibertat al teatre Casal Cultural. - FOTO: Música per la Llibertat

Música per la llibertat aconsegueix més de 800€ en un concert a Sant Fruitós. Va ser ahir, 2 de febrer, al Teatre Casal Cultural. Tot i això, els músics encara accepten donatius aquesta setmana cada dia a les 9 del vespre davant de l’Ajuntament del poble on interpeten a diari el Cant dels Ocells de Pau Casals.

Més de 80 persones van veure el concert de Música per la llibertat a Sant Fruitós. Allà, els músics que es reuneixen cada vespre davant de l’Ajuntament van interpretar diversos temes i van recitar un seguit de poesies. La fundadora de Música per la Llibertat, Anna Ortega, ha explicat a Ràdio Sant Fruitós que està molt contenta per l’assistència i la rebuda que va tenir el concert.

La fundadora de Música per la Llibertat, Anna Ortega

Entre els temes que van interpretar, n’hi va haver tres que eren sorpresa. El primer va ser “Tots volem la pau” de Pau Casals; la segona va ser Octubre 17, de l’espectacle Cançons per la Llibertat del grup Vocal; i la tercera va ser un poema musicalitzat de Maria Mercè Marçal.

La caixa del concert va ser inversa i cada assistent va donar el que creia convenient. En total, Música per la Llibertat va recaptar 825,50€ que donarà a l’Associació Catalana pels Drets Civils o a la Caixa de Solidaritat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí