Els estudiants de Sant Fruitós no han d’escollir escola segons on visquin

0
797
Imatge d'arxiu Monsenyor Gibert
Imatge d'arxiu Monsenyor Gibert

Les previsions d’estudiants a Sant Fruitós de Bages no variaran tot i la construcció de l’escola Pla del Puig. Ho ha assegurat la regidora d’ensenyament, Núria Clarella, després que les escoles del poble diguessin les dates per les jornades de portes obertes i la Generalitat els terminis per sol·licitar preinscripcions als estudis que es cursen a Sant Fruitós. Diu que no variarà la quantitat d’estudiants que assumirà l’escola, però si les condicions pels estudiants. Així ho ha explicat Clarella a Ràdio Sant Fruitós.

La regidora d’ensenyament, Núria Clarella

Les dates per sol·licitar les preinscripcions es diferencien pel cicle educatiu de cada estudiant. En el cas de l’educació obligatòria, el període anirà del 23 de març a l’1 d’abril; batxillerat i els cicles de grau mitjà, durant la primera quinzena de Maig; i els cicles de grau superior la segona quinzena del mateix mes.

En quant a les jornades de portes obertes, l’Escola Monsenyor Gibert es podrà viditar el 19 de març a partir d’un quart de 10 del matí i el 23 a partir d’un quart de quatre de la tarda. L’escola Pla del Puig, l’escola Paidos i l’institut Gerbert d’Aurillac compartiran horari: el 21 de març al matí. D’altra banda, la llar d’infants Les Oliveres es podrà visitar el 18 d’abril al matí. La pròpia Clarella ha respost una de les preguntes més habituals entre els pares: puc apuntar el meu fill a l’escola que vulgui?

El període de matriculacions s’obrirà a partir del juny.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí